Centralvarme

De fleste huse opvarmes ved hjælp at et centralvarmeanlæg, der drives af enten fjernvarme eller af et olie- eller gasfyr. Inden fyringssæsonen går i gang, er det en god idé at tjekke både selve varmeanlægget, radiatorerne og gulvvarmen, så du undgår problemer når kulden sætter ind.

Hansen & Berg VVS installerer og servicerer anlæg til centralvarme og fjernevarme til husstande og virksomheder i København og hovedstadsområdet. Vi leverer en komplet løsning til centralvarme eller fjernvarme med opsætning og installation af alt fra radiatorer til kedler, så den er klar til brug.

Service af centralvarme

Udover installation udfører vi også service på centralvarmeanlæg og fjernvarmeanlæg, herunder også kedlerne for både private og erhverv. På den måde sikrer vi, at din centralvarme eller fjernvarme altid fungerer optimalt, så du får den bedste varmeløsning til hjemmet eller virksomheden. 

Overvejer du at få lavet centralvarme eller fjernvarme, er du altid velkommen til at kontakte Hansen & Berg VVS for et uforpligtende tilbud på installation.

 

 

Få et hurtigt tilbud.

Beskriv din opgave i formularen.